Privacy Policy

Welkom op de website van Antwerp Bra Day.

Wij hechten belang aan uw vertrouwen en nemen privacy dan ook serieus! Dat is waarom wij een vertrouwelijke behandeling garanderen van alle persoonlijke data, conform aan GDPR (General Data Protection Regulation).

We kunnen ons voorstellen dat u zich ook afvraagt wat er allemaal gebeurt met uw persoonlijk gegevens. Daarom lichten we u graag in deze policy toe welke gegevens we verwerken, waarom en hoe we ze verwerken.

Als je vragen hebt over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens, neem dan gerust contact met ons op via info@clinic12b.be.

A. WIE ZIJN WIJ?

Plastisch chirurgen provincie Antwerpen

Verantwoordelijke: Dr. Jana Van Thielen

info@clinic12b.be

B. GEGEVENSVERZAMELING

Antwerp Bra Day verwerkt uw persoonlijke gegevens om u beter gebruik te laten maken van onze diensten. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die we, wanneer u hiervoor toestemming geeft, verwerken en voor welke diensten dit gebeurt.

B.1 Contactinformatie

Bij o.a. de volgende activiteiten houden we, indien u er toestemming voor geeft, de gegevens bij die u actief verstrekt:

 • bij het invullen van inschrijvingsformulieren (o.a. events, ...) op onze website
 • in correspondentie
 • bij telefonisch contact

De volgende gegevens kunnen bijgehouden worden in onze databases:

 • Voor- en achternaam
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • IP-adres
 • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een bericht achter te laten op ons inschrijvingsformulier, tijdens correspondentie en telefonisch

Deze gegevens zijn nodig om op een correcte manier met u te communiceren, downloads op te sturen en u op de hoogte te houden van de status van events waar u zich voor heeft ingeschreven.

B.2 Inschrijvingsformulier - MailChimp

Hiernaast verzamelen we ook bepaalde statistieken wanneer u zich inschrijft via ons website.

Voor het versturen van digitale formulieren en direct marketing e-mails en het beheren van e-maillijsten, maken wij gebruik van MailChimp. Zij versturen deze via een server in de Verenigde Staten. Ze beveiligen uw data en maken deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework. Uw privacy wordt dus ook hier gerespecteerd!

U kan de privacy policy van MailChimp hier terugvinden.

C. BEWAARTERMIJN VAN UW GEGEVENS?

Antwerp Bra Day bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens verzameld zijn. Bijvoorbeeld tot de dag na een event.

D. PRIVACYRECHTEN

Elke persoon heeft rechten wanneer het aankomt op persoonsgegevens. Als u een van die rechten wilt inroepen, dan kan u zich best wenden tot info@clinic12b.be. Wij doen ons best om alle aanvragen binnen de maand te verwerken.

U beschikt over het recht:

 • op schrapping van uw persoonsgegevens (verwijdering uit onze databases)
 • op toegang tot de persoonsgegevens die wij mogelijk over u beschikken
 • om incorrecte gegevens te wijzigen, vervolledigen of laten verwijderen
 • om de verwerking van uw persoonlijke gegevens stop te zetten
 • op een beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens
 • om bezwaar / verzet te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens

E. DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Antwerp Bra Day verkoopt of deelt uw gegevens niet aan derden.

F. PRIVACY EN VEILIGHEID

F.1 We zorgen voor een goede veiligheid

Antwerp Bra Day hecht veel belang aan uw privacy. Dat is waarom we de nodige tijd en aandacht besteden aan de beveiliging van onze systemen en persoonsgegevens. Anderzijds willen we daarom ook steeds transparant zijn over welke gegevens we verzamelen en op welke manier we dit doen.

De verzamelde persoonsgegevens worden niet alleen goed beveiligd in onze databases. Omdat de verwerking plaatsvindt in Belgiƫ, worden ze ook beschermd volgens de Europese privacynormen.

G. UPDATE PRIVACYVERKLARING

G.1 Privacyverklaring update

Antwerp Bra Day heeft de privacy policy voor het laatste gewijzigd op 28/09/2018 en heeft het recht om deze te veranderen, indien dat nodig zou zijn. Het is binnen dit kader aangeraden om de betreffende pagina met onze privacy policy regelmatig te raadplegen. Dit zodat u zeker kennis genomen hebt van de aangebrachte wijzigingen.

H. CONTACTEER ONS

H.1 Contact opnemen

Heeft u vragen over onze privacy verklaring of de manier waarop wij persoonsgegevens verzamelen, gebruiken of verwerken?

Dan kan u ons steeds contacteren: